Odaberi svoju opciju i uštedi više od 60% za Miller Lovefest 2021

Ako si i ti među onima koji čuvaju svoju Miller Lovefest 2020 ulaznicu u fioci ili negde blizu srca, donosimo ti sjajne vesti. Ovo su samo neki od načina na koje možeš da uštediš za dodatnu zabavu!

Sačuvaj svoju ulaznicu
za Miller Lovefest 2021

Ako si jedan od vlasnika ulaznice za Miller Lovefest 2020, tvoja karta je srećne ruke. Svoju ulaznicu možeš zadržati i iskoristiti za Miller Lovefest 2021. Jubilarno petnaesto izdanje sledeće godine donosi brojna iznenađenja, a čuvanje ulaznice ti osim zabave donosi i uštedu od čak 60% u odnosu na finalnu cenu. Sve što je potrebno da uradiš jeste da sačuvaš svoju ulaznicu na sigurnom mestu jer sve kupljene ulaznice za Miller Lovefest 2020. automatski važe za narednu godinu!

Doniraj svoju ulaznicu!

Kao što već svi znamo festivalska industrija i tvoj omiljeni festival deo su velike svetske krize.
Ali zajedno možemo brže stići do cilja!
Ukoliko želiš, novac za kupljenu ulaznicu možeš da doniraš Miller Lovefestu i tako pomogneš svim ljudima koji su pretrpeli velike gubitke tokom ove godine.

Refundiraj
svoju ulaznicu!

Ako si siguran da ne postoji čak ni najmanja šansa da ćemo đuskati zajedno naredne godine, svakako imaš pravo da refundiraš svoju ulaznicu. Na osnovu člana 2 i 4 uredbe o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti Covid-19, refundacija je moguća samo kod ovlašćenog provajdera kod koga ste kupili kartu, a povrat novca počeće od 21. avgusta 2021. godine i trajaće najkasnije do 5. septembra 2021. godine.