Svetske zvezde oduševljene Lovefestom

Svetske zvezde oduševljene Lovefestom

Joseph Capriati želi veliki povratak pred publiku Lovefesta

Ni gotovo tri dana od završetka najvećeg izdanja Lovefesta do sada, fanovi festivala ne prestaju da dele fotografije i pozitivne utiske. Društvene mreže su preplavljene lepim rečima upućenim kako festivalu tako i nastupima svetskih zvezda.

Pohvale su stigle i od strane izvođača, koji su na svojim društvenim mrežama podelili utiske i oduševljenje Lovefestom. Jamie Jones je u emotivnom obraćanju publici istakao da je i uprkos velikom nevremenu, koje je zadesilo njegov avion, znao da ga publika verno čeka već dve godine i da nema povratka nazad. Vidno oduševljen i srećan imao je jedan od nastupa o kojima će se dugo pričati, a nakon toga posetio je Energy Stage i istakao da je o njemu čuo sve najbolje.


Joseph Capriati kome je ovo prema mišljenju mnogih bio jedan od najboljih nastupa u karijeri na svom Instagram profilu napisao je: “Vau Srbijo! Sinoć je bilo neverovatno na Lovefestu! Volim vas mnogo i jedva čekam da ponovo dođem”. Šuška se da ove reči neće ostati na pukom obećanju i da će Capriati uskoro ponovo biti pred Lovefest publom gladnom njegove muzike.

The Martinez Brothers i legenda Marco Carola imali su jedan od najlepših b2b setova, a činjenica da nisu hteli da prekinu nastup kada je za to došlo vreme govori dovoljno o tome kako su se proveli na Lovefestu.

Veliki uvod u Lovefest 2020 5. oktobra u Beogradu
Već godinu dana pre početka novog izdanja Lovefesta organizatori su obećali velika iznenađenja za Lovefest 2020. Veliki uvod u ono što nas čeka sledeće godine u Vrnjačkoj Banji počinje već 5. oktobra u Beogradu, kada će u hangaru Luke Beograd na zahtev mnogih nastupiti čuveni Loco Dice, koji svuda napravi zabavu za pamćenje. Ulaznice za beogradski Lovefest Fire je već moguće rezervisati putem linka https://lovefest.rs/ticket-reservation/, a broj karata u prvom kontigentu je ograničen.

close
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.