Miller Lovefest line up 2021 je stigao

Lovefest, 26. avgust 2020. – Zvanično najbolji regionalni festival Miller Lovefest sledeće godine biće održan od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a jedan deo line up-a je već poznat. Miller Lovefest će sledećeg leta slaviti čak 15 godina postojanja, a kao i prethodnih godina sve posetioce očekuju do sada neviđena produkcija i brojna iznenađenja.

 

Ponovni kontakt sa di-džej pultom, susret sa publikom, kao i festivalska atmosfera nedostajala je svim izvođačima, pa osim fanova Miller Lovefesta, njegovo održavanje sa nestrpljenjem očekuju i svetski poznata potvrđena imena. Tako ćemo na Fire stage-u ove godine po prvi put u Srbiji đuskati uz jednog od trenutno najpoznatijih di-džejeva na svetu Michael Bibija, miljenika naše publike Loco Dice-a, kao i najjači trio sa Ibice – Appoloniu.

 

Kao što je i očekivano, u okviru magičnog Energy stage-a nastupiće samo iskusna imena underground scene kao što su Patrice Scott, Tama Sumo, Lakuti, Lena Willikens, Telephones, a pored svetski poznatih imena, 14. izdanje Miller Lovefesta obeležiće i domaći izvođači poput Ilije Đokovića, Marka Milosavljevića, Dejana Milićevića, Kristijana Molnara, Nikole Vemića i mnogih drugih.

 

Miller Lovefest i dalje ima keca u rukavu, pa će tako još poznatih svetskih i trenutno najtraženijih imena biti naknadno objavljeno.

 

Za one koji još uvek nisu obezbedili svoju ulaznicu za novo izdanje festivala, uskoro će biti moguća kupovina ulaznica u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa, kao i putem sajta www.lovefest.rs. Cena za regularnu ulaznicu iznosi 34 evra, VIP iskustvo mogu obezbediti za 69 evra. Biće moguća i prodaja dnevnih regular i VIP ulaznica.