Lovefest

Prati Lovefest na društvenim mrežama

Prijavite se za Lovefest Newsletter

Loco Dice

Koreni njegove ljubavi prema muzici proizilaze iz slušanja soul-a i funk-a u kuhinji, i tokom praznika sa njegovom majkom u Tunisu. Tokom ovih putovanja, upijao je severnoafričku i bliskoistočnu narodnu muziku, često se i šunjao da gleda kako njegov deda igra bekgemon na ulicama gde je uspeo je da ode sa dovoljno komada kockica da je na kraju sakupio svoje ličnu kolekciju. Tako je i “zaradio” svoj čuveni nadimak Dice, koji je na kraju bio kombinovan sa Loco-m, koji je dobio tokom dana provedenih na Ibici 90-ih.

Jedan od najizdržljivijih i najuglednijih umetnika elektronske muzike, uvek je pokazivao neobičnu sposobnost da pročita publiku i odvede ih u neočekivanom pravcu, kao što se vidi u njegovim rezidencijama koje su definisale jednu eru – “zloglasni” Tribehouse u Nemačkoj, kao i legendarni super klubovi na Ibizi od Circoloco at DC-10, itd. DJ, producent i suosnivač izdavačke kuće Desolat Loco Dice se istie u vladanju i reimaginaciji budućnosti. Loco Dice spaja perspektive u svom delikatnom smislu za zvukove i reflektirajuće atmosfere, poduprt sa čvrstim, fizičkim žlebovima.
Na kraju dana, Dice vidi sve što radi u petljama i njegov je posao kako prati liniju da bi skicirao sledeće scene. Čak i ako život ima tendenciju da bude nepredvidljiv, pomalo rizičan, sledeći potez ne mora biti kocka. Zapravo, Loco Dice prikazuje preko svojih kompozicija i teškog rada da to može da bude veoma dobro isplanirano.
Slušajte njegovu muziku, zamislite filmske scene, i razumećete kako nešto pažljivo konstruisano može početi skroz nerealno, ili bacanjem kockica.

Saznaj više: