Čeka se spektakularna završnica Lovefesta

Senidah, Marco Carola, Joseph Capriati, legendarni Joe Claussell samo su neka od velikih imena koja će večeras nastupiti u spektakularnoj završnici petnaestog izdanja Jelen Lovefesta.

Tokom druge festivalske noći na binama su se smenjivali Jamie Jones, Folamour, Archie Hamilton, a Beogradski sindikat nastupao je pred prepunim Live Stage-om.

 

Senidah zatvara Lovefest na Live bini 

Na Beefeater Live binu sa svojim internacionalnim hitovima večeras nam se vraća Senidah. Interesovanje za njen nastup je veliko, pa ako želite da budete u prvim redovima savetujemo da kroz festivalske kapije prođete već od 21h. Pored nje nastupiće i mladi izvođači u okviru Zicer Show Case-a.

 

Joseph Capriati i Marco Carola za nezaboravni kraj festivala 

Planetarno poznati i popularni Joseph Capriati i Marco Carola zatvoriće jubilarno izdanje Lovefesta u trosatnom b2b setu. Na vatrenu binu stiže i William Djoko, koji je svojim nastupom juče na H2O bini napravio pravu pometnju među klaberima. Poslednjeg dana nastupiće i Sonja Mooner, a domaća podrška biće Cristina Lazic, DJ Lale i CVTKVC. 

 

Čeka se legendarno jutro na Energy Stage-u 

Ultra Energy Stage, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, večeras će ugostiti izvođače koji među ljubiteljima underground muzike važe za velike zvezde. Među njima su Rick WilhiteZernel, Mendel, a program na ovoj bini zatvoriće legenda i miljenik Lovefest publike Joe Claussell. Program će otvoriti Marko Milosavljević, Maci Stojanović & Vishko, kao i Nikola Vemić.

 

Na VODAVODA H2O binu danas stižu Ilija Đoković i Alexandar Ivković, a tu su i dvojac Duc In Altum, kao i DJ Mihajlo.

 

Najmanja bina na svetu, ugostiće domaće popularne izvođače. Na 99 Stage stižu Trips&Tics, Aleksandar Korićanac, Cez & Blacksmith, Nexie, Dea Tosh i Illusory.

close
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.