Tuborg Lovefest – jedini srpski festival među 10 najboljih u Evropi

Posle rekordnog izdanja ovogodišnjeg festivala u okviru najpoznatije i najvažnije festivalske platforme European Festival Awards, Tuborg Lovefest plasirao se među 10 najboljih festivala i nastavlja trku za prvo mesto.

Ovaj srpski festival jedini je iz naše zemlje koji je ove godine stigao u finale, a pobednik će biti poznat na tradicionalnoj dodeli nagrada 17. januara 2024. godine u Groningenu. U trci za prvo mesto Lovefest se nalazi zajedno sa čuvenim švajcarskim Montreux Jazz festivalom, slovačkim Pohoda festivalom, kao i festivalima iz Španije, Mađarske, Rumunije i Češke.

Tuborg Lovefest će sledeće godine biti održan od 8. do 10. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a to će biti njegovo sedamnaesto izdanje. Kao i do sada, na pet muzičkih bina naći će se velika imena iz sveta elektronske muzike, a organizatori poručuju da se publika spremi i za nova velika iznenađenja.

European Festival Awards ustanovjlen je 2010. godine od strane Evropske festivalske asocijacije Yourope. Svake godine dodeljuju se nagrade za najbolje festivale različitih formata, ali i za promotera, agenta i line up godine. Tuborg Lovefest je jedini srpski predstavnik koji se ove godine plasirao među svim kategorijama takmičenja.

close
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.