Mark Andersson

Gorki 99 Stage

Marko Đorđević (Mark Andersson) je DJ iz Kragujevca, a interesovanje za elektronsku muziku pokazao je 2002. godine. 2006. počeo je aktivno da se bavi DJ-ingom i bio je rezident nekoliko klubova, a kasnije i rezident VIBE festivala, na kome je danas jedan od organizatora. Žanrovi koji krase njegove setove su minimal, deep tech, tech house, a u retkim prilikama i progressive house.

Osnivač je klupskog party brenda “Privilege” u Kragujevcu koji iza sebe ima preko 100 jako uspešnih žurki održanih u klubu Trezor, a takođe je i rezident DJ odličnog klupskog projekta “Electroshock” koji takođe iza sebe ima veliki broj veoma posećenih žurki širom Srbije.

Nastupavši na festivalima: Exit, Vibe, FreshWave, Color Fest itd; velikim žurkama u Depo Magacinu, Hangaru, Barutani i klubovima širom Srbije, imao je čast da deli pult sa velikim svetskim imenima kao što su James Zabiela, Marika Rossa, Jay Lumen, Juliet Sikora, Dave Clarke i mnogi drugi, kao i uspešnu saradnju i nastupe sa svim regionalnim imenima elektronske muzičke scene.

Datum: Subota 07. Avgust

Vreme: 00:00 - 01:30