Cristina Lazic

Gorki 99 Stage

Rođena u Milanu, odrasla između Italije i Londona, Cristina je počela da svira klavir sa šest godina, odrasla je komponujući muziku, radila u muzičkoj industriji i trenutno radi za Google.

Cristinini zvuci se kreću od istraživane mikro house-a do optimistične, groovi tech house-a i minimalnih melodija. Njen cilj je da natera ljude da plešu i povezuju se kroz muziku. Uprkos svom prilično nedavnom iskustvu u izvođenju DJ-a, Cristina je već stekla dobru reputaciju i izgradila međunarodno prisustvo, svirajući u raznim međunarodnim gradovima i muzičkim destinacijama kao što su London, Milano, Ibiza, Lisabon i Burning Man. Kao sledeći korak u muzičkoj karijeri, radi na izdavanju svog prvog EP-a.

Žongliranje između brze tehnološke industrije, majčinstva i DJ nastupa čini Cristinu jedinstvenom u svom stilu. Na pitanje kako uspeva sve to da uradi, Cristina odgovara da za nju ništa nije nemoguće, a njena misija je „da se stvari dogode i rade dobro“. Budite spremni da slušate njene pesme i zabavite plesni podijum ceo dan / noć!

Datum: Subota 07. Avgust

Vreme: 01:30 - 03:00